E-mailautomatisering voor uw e-commercebedrijf. Haal het maximale uit je bedrijf.

Klantcontact verbeteren

Automatische e-mails

Goed klantencontact loont ruimschoots. Een professionele e-mail kan vragen van klanten ophelderen en een persoonlijk tintje geven aan de bestelervaring. Toch is het een hele klus als je elke klant handmatig een e-mail over de bestelling moet sturen wanneer ze een nieuwe bestelling plaatsen. Met de e-mailautomatisering van FiveX wordt deze taak uit uw handen genomen en worden er automatisch e-mails naar de klant gestuurd wanneer een bestelling wordt geplaatst.

Beheer van meerdere kanalen

Koppel al je verkoopkanalen aan FiveX

Stuur eenvoudig vanuit één portaal automatische berichten naar al je verkoopkanalen. Een van de grote voordelen van de tools van FiveX is dat je al je verkoopkanalen kunt koppelen. Zo komen alle verkopen van alle kanalen in het systeem terecht en worden ze samengebracht in een duidelijk overzicht.

Genereer meer productrecensies

Tot 6 keer meer beoordelingen

Geautomatiseerde e-mails kunnen ook worden gebruikt om nieuwe beoordelingen te genereren. Leden die gebruikmaken van de geautomatiseerde e-mailcampagnes krijgen gemiddeld zes keer meer reviews over de producten. Deze beoordelingen bieden „sociaal bewijs” en helpen enorm bij de verkoop van de producten.


E-mailaanpassing

E-mailsjablonen, HTML en visuele editor

Het automatiseren van al je mailcontact met je klanten heeft natuurlijk geen zin zonder dat deze mails er netjes uitzien. Door onze sjablonen en visuele maileditor te gebruiken, is het mogelijk om de geautomatiseerde e-mails een persoonlijk tintje en uitstraling van uw merk te geven.

Inzichten in jouw

Vergelijk, verbeter en verwerk

In het mailoverzicht kun je zien hoeveel automatische mails er zijn verstuurd en hoeveel reviews er zijn gegenereerd. Je kunt ook eerdere periodes bekijken om je voortgang te volgen.

Begin vandaag nog met FiveX. Probeer  gratis en vrijblijvend gedurende 10 dagen.