Carrières

Geef samen met ons vorm aan de toekomst van e-commerce!

Sluit je aan bij ons team van ambitieuze talenten bij FiveX en maak een grote impact in de e-commerce-industrie. We zijn op zoek naar gepassioneerde mensen die graag innovatie willen stimuleren en baanbrekende oplossingen willen creëren. Hier heeft je werk een directe invloed op de digitale winkelervaring en biedt het je een platform om te groeien, te leren en leiding te geven in je vakgebied. Duik in verschillende projecten, werk samen met experts en breng je carrière naar nieuwe hoogten. Klaar om een verschil te maken? Ontdek je volgende kans bij ons!

Carrièremogelijkheden

Voor mij is elke dag anders met FiveX. De eisen van onze klanten en de markt omzetten in een systeem dat daadwerkelijk meer resultaten oplevert, daar krijg ik energie van. Werken met een jong en ambitieus team dat werkt aan de nieuwe golf in de commercie.

Marketing
Beheer
Manager
Ontwerp
Techniek
Verkoop
Webdesign
NewYork
Amsterdam
Remote
Norway
Dank je wel! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Stagiair marketing & communicatie

In deze rol maak je deel uit van het marketing- en communicatieteam, waardoor je een enorm belangrijke factor bent in het succes van het bedrijf. Binnen FiveX leer je hoe de wereld van online retail en platformverkoop werkt. Met jouw creativiteit en communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat de social media kanalen op een gestructureerde manier worden beheerd.

Internships
Marketing
Amsterdam

Klantenondersteuning

Ben jij een vrolijke behulpzame collega waar FiveX naar op zoek is. In deze veelzijdige job is elke dag anders. Je vindt het niet erg om de telefoon op te nemen om klanten te helpen.

Part-Time
Verkoop
Amsterdam

24K-35K

/Jaar

Nu solliciteren

HR- en kantoormanager

Ben jij de duizendpoot waar FiveX naar op zoek is. In deze veelzijdige job is elke dag anders. Jouw kwaliteiten bij het regelen en organiseren komen goed van pas. Je werkt graag met klanten en collega's en bent goed in aansturen.

Full-Time
Beheer
Amsterdam

25K-35K

/Jaar

Nu solliciteren

PHP - Full Stack-ontwikkelaar

Als Full Stack Developer ben je een cruciale factor in het succes van FiveX. Je helpt bij het bouwen van de technologie die de wereld van e-commerce verandert. De rol van data is onmisbaar in de wereld van vandaag. Heb je een passie voor data en werk je graag in een snelgroeiende start-up? Dan is dit je kans.

Full-Time
Webdesign
Amsterdam

30K-50K

/Jaar

Nu solliciteren

Vertegenwoordiger voor verkoopontwikkeling

Als Sales Development Representative ben je een cruciale factor in het succes van FiveX. Je bent binnen de organisatie verantwoordelijk voor het hele verkoopproces; van het verwerven van nieuwe leads en doelgroepen, het opvolgen en kwalificeren van marketinggekwalificeerde leads tot het sluiten van deals en het beheren van een klantenportefeuille.

Full-Time
Verkoop
Amsterdam

30K-40K + bonus

/Jaar

Nu solliciteren