ProfitMax

Dynamische prijzen om de winst te verhogen.

Maak meer winst met je slimme en dynamische prijsregels

Boek een demo

Automatisering van advertenties

Toegang tot de informatie die u nodig hebt, moet soepel verlopen.

Al je gegevens

Reclamegegevens zijn meer dan alleen een ACOS en ROAS. Krijg alle inzichten in één overzicht om het bedrijf winst te maken.

Verrijk

Inzichten in ranglijsten zijn essentieel voor het valideren van de advertentie-inspanningen. Fivex laat zien hoe goed jouw producten scoren op de belangrijke zoekwoorden.

Doelen stellen

Doelen kunnen per product verschillen. Uw winst maximaliseren, nieuwe producten lanceren of uw verkoop stimuleren. Zorg ervoor dat het werkt in FiveX.

Automatiseer

Jij stelt de doelen in, FiveX doet de rest. Zo eenvoudig is het. Zorg ervoor dat je de meeste waarde haalt uit je advertenties

Verkoop nooit met verlies

Winstmarge < 5%

Zorg ervoor dat uw harde werk loont door FiveX alle kosten te laten betalen, van reclame tot retouren, binnen de uitgebreide strategie. Deze verbintenis volgt één eenvoudige maar krachtige regel: verkoop nooit met verlies. Het garandeert dat uw inspanningen niet alleen worden erkend, maar ook beloond.

Verbeter je cashflow

Geef prioriteit aan organische rangschikking van zoekwoorden

Laat je advertenties je organische ranking verbeteren. Door middel van strategische reclame kunt u de marktpositie van uw product vergroten en hogerop komen in de ranglijsten. Voorzie uw account van succes door alle cruciale sleutelwoorden in de gaten te houden. Deze aanpak verhoogt niet alleen uw zichtbaarheid, maar positioneert uw product ook prominenter in zoekopdrachten op de markt.

Heb je de stijging van de advertentiebudgetten opgemerkt?

Weinig voorraad

Het wordt steeds moeilijker om op de markt te navigeren zonder reclame, waardoor bedrijven moeite hebben om hun concurrenten te overtreffen. Zonder een solide strategie en de implementatie van automatisering bestaat er een aanzienlijk risico dat er te veel wordt uitgegeven aan zoekwoorden en producten zonder dat de gewenste resultaten worden behaald.

Perfecte productlancering

Break-even tot de verkoop

Benut het potentieel van een onberispelijke productlancering door het algoritme te activeren; begin met minimale winstmarges totdat u meer vaart krijgt. Intelligente regels verhogen dan automatisch uw verkoopprijs naarmate uw producten beginnen te stijgen.

Behoud je rankingposities

Weinig voorraad

Als u een situatie ervaart die niet op voorraad is, daalt uw positie op de ranglijst, waardoor het voor klanten moeilijker wordt om uw product te vinden. Door je prijzen zo in te stellen dat ze automatisch worden aangepast, kun je de prijs verhogen om de winst te maximaliseren en je product duidelijk zichtbaar te houden, waardoor verlies van marktgrip wordt voorkomen.

Vertrouwd door duizenden toonaangevende merken